keskiviikko 17. helmikuuta 2010
Aurajuustoiset tonnikalapihvit
Ajattelin aloittaa bloggaamisen Anna-Leena Härkösen keittokirjasta löytämälläni tonnikalapihvireseptillä jota olen muokannut omaan makuuni sopivaksi.
Tarvitset seuraavaa:
3 purkkia tonnikalaa öljyssä
2 pientä kananmunaa
1 paketti aurajuustoa
n. ruokalusikallisen vehnäjauhoja
Sotke ainekset keskenään, muotoile pihveiksi ja paista öljytilkassa kullanruskeiksi molemmin puolin. Helppoa, nopeaa ja erittäin hyvää!
Syön näitä yleensä perunamuusin, valkosipulidipin ja salaatin kera.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Houkuttelevan näköistä! Jos tarvitset valokuvaajaa ja koemaistelijaa tuleville herkkusille niin ota yhteyttä. ;)
VastaaPoista