keskiviikko 17. helmikuuta 2010

Aurajuustoiset tonnikalapihvit


Ajattelin aloittaa bloggaamisen Anna-Leena Härkösen keittokirjasta löytämälläni tonnikalapihvireseptillä jota olen muokannut omaan makuuni sopivaksi.

Tarvitset seuraavaa:

3 purkkia tonnikalaa öljyssä
2 pientä kananmunaa
1 paketti aurajuustoa
n. ruokalusikallisen vehnäjauhoja

Sotke ainekset keskenään, muotoile pihveiksi ja paista öljytilkassa kullanruskeiksi molemmin puolin. Helppoa, nopeaa ja erittäin hyvää!

Syön näitä yleensä perunamuusin, valkosipulidipin ja salaatin kera.

1 kommentti:

  1. Houkuttelevan näköistä! Jos tarvitset valokuvaajaa ja koemaistelijaa tuleville herkkusille niin ota yhteyttä. ;)

    VastaaPoista